Valpkurs - Skapa en bra start för din valp

Ålder på valp är mellan 8 veckor till ca 6 månader

Valpkursen är utformad så att valparna ska utvecklas och lära sig viktiga färdigheter som de kommer ha nytta av i sina liv. På valpkursen får tex valparna möjlighet att socialisera sig med andra valpar och människor, vilket är viktigt för deras sociala utveckling. Vi tränar också på de mest grundläggande övningarna som vi behöver ha i vår vardag.

På valpkursen får ni som ägare råd och tips om hur ni ska ta hand om er valps beteenden, träning mm på bästa sätt. Instruktören kommer att svara på frågor och ge råd om t.ex. kost, hälsa och skötsel.

Med belöningsbaserad träning lägger vi grunden för dig och din valp. På ett lekfullt sätt bygger vi upp er relation som ska hålla livet ut, det ska vara kul att träna hund. Praktiska övningar blandas med teori.

Vi tränar bl.a. på:

Valpkursen är en fantastiskt möjlighet för valpar att utvecklas och lära sig viktiga färdigheter samtidigt som de får interagera med andra hundar och människor. Det är också ett tillfälle för ägarna att träffa andra hundägare, dela erfarenheter och få stöd och vägledning under valpens tidiga stadier i livet.

Kommande valpkurser

Start i augusti
Start i september

    Anmäl dig till valpkursen här!


    Boka en tid