Friskvård och rehab för hund

Hundar, precis som människor, behöver friskvård för att upprätthålla en god hälsa och livskvalitet genom livet. Vi kan försöka ligga steget före och försöka förebygga ev. problem som kan uppstå. 

Och om olyckan redan har varit framme så kan rehabilitering bidra till att återställa normal muskelfunktion, förbättra rörlighet och minska smärta efter skador eller operationer. Det kan också hjälpa till att förebygga framtida skador genom att stärka muskler mm.

Att ta hand om sin hunds hälsa är en investering som lönar sig både för hunden och dess ägare på lång sikt.

Vad är och gör en Canineopat?

Canineopat är en kvalitetssäkrad yrkestitel där vi arbetar med hundens rörelseapparat för att främja dess fysiska hälsa genom olika behandlingsmetoder och tekniker. Behandlingsmetoderna syftar till att förbättra hundens rörlighet, minska smärta och främja återhämtning efter skada.

gallery4
Hundens kropp behöver kärlek genom hela livet. Från det att vi ser till att de har korta klor så att de kan sätta ner tassen ordentligt till att ta hand om muskler mm. Hundmassage och elektrotrapi hjälper musklerna att slappna av och det minskar spänningar som hunden ev. bär på.
gallery7
Friskvård och rehabilitering

All behandling hos mig sker på hundens villkor och anpassas efter vad hunden tillåter. En hund som har ont kan vara svår att få känna igenom men då kan vi behandla med elektroterapi som de allra flesta hundar tycker är skönt och avslappnande. 

Har du frågor eller funderingar så går det bra att mejla till Lilla Hundpalatset.

Boka en tid