Problembeteendeutredning

En problembeteendeutredning består av en intervju (på ca 1,5h) där vi går igenom vad problemet/problemen är. Vi försöker reda ut vad problemet grundar sig i och hur det ser ut mm. Vi brukar också hinna med lite grundövningar vid första tillfället.
När vi ses första gången så bokar vi in nästkommande tillfälle, utredningen består av två tillfällen.
Vid vår nästa träff går vi igenom övningar och rekommendationer och lägger upp strategier för att effektivt hantera de utmaningar ni står inför.
 
Sen är det upp till er att träna vidare på egen hand. Ni tillhandahålls de verktyg som behövs för att fortsätta framåt, och förhoppningsvis når ni era mål självständigt. Vid behov av ytterligare stöd finns möjligheten att lägga till fler privatträningar.
 
På tv kan man kanske se ett beteende förändras på några minuter men tyvärr finns det sällan ”quick fixes” som fungerar långsiktigt. Ni som ägare behöver träna dagligen och vara beredda på att det kan ta lite tid innan ni ser någon förändring. Tiden det tar att förändra ett beteende beror på fler faktorer så som t.ex. hur mycket ni tränar, hur länge hunden har haft problembeteendet, genetik osv.
 
Vad är ett problembeteende?
Det är ett beteende som ställer till problem för dig eller din hund. Det kan tex vara något som sänker livskvalitén för dig eller din hund. 
Exempelvis:

Jag tar emot er hos mig eller åker hem till er för intervjun, enligt överenskommelse.

När vi ses bestämmer vi gemensamt var nästa träning ska ske (beroende på problem kan det variera).

När ni fyller i en anmälan så kommer vi överens om tid och plats mm. Milersättning kan tillkomma på priset beroende på var ni bor.

    Vill du boka en beteendeutredning?

    Fyll i formuläret nedan

    Boka en tid