GDPR – Lilla Hundpalatsets integritetspolicy
Personuppgifter
Lilla Hundpalatset kräver vanligtvis inte att du ska lämna ditt personnummer vid anmälan till kurser, event och tjänster.
När sparar vi personuppgifter?
Lilla Hundpalatset lagrar personuppgifter som efterfrågas och anges i anknytning till vår verksamhet, våra tjänster och produkter.
Detta innebär att att vi sparar dina personuppgifter, namn, adress och korrespondens i följande fall:
– När du anmäler dig till eller deltar i någon av Lilla Hundpalatsets aktiviteter
– När du beställer eller köper Lilla Hundpalatsets tjänster och produkter.
– När du kontaktar Lilla Hundpalatset.
Hur använder vi personuppgifter?
Vi använder uppgifterna för att kunna genomföra, hantera och redovisa vår verksamhet.
Vilka personuppgifter lagras?
De personuppgifter som vi framförallt kan komma att lagra är namn och kontaktuppgifter. Vi lagrar information om din order och dina transaktioner som belopp, tid, typ av transaktion och produkt.
Vanligtvis efterfrågar vi inte personnummer men i de fall personnummer efterfrågas kan de också komma att lagras.
Ditt godkännande
Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Lilla Hundpalatset lagrar och behandlar dessa tills vidare. Ditt godkännande sker i och med fullgörande av avtal, vid godkännande av Lilla Hundpalatsets tjänster, produkter och vid din kontakt med oss. Om du av någon anledning skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du enkelt kontakta oss med en begäran om detta.
Vi lämnar aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till någon annan, till tredje part och dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av annan part än Lilla Hundpalatsets personal.

Boka en tid