Skattjakt

Skattjakt

Skattjakt
Här kommer det komma olika typer av skattjakter
  Adventsjakt
  Ta med dig vovven och gå på adventsjakt hos oss!
  Ni får en karta med tre punkter utmarkerade och inom det området finns en liten lapp att hitta med en uppgift som leder till en bokstav som bildar ett litet ord när ni hittat alla tre. Ni behöver göra uppgifterna och klura ut ordet för att få en liten gottepåse för både dig och vovven.


  Ni kommer få en starttid via mejl då alla inte kommer kunna starta samtidigt. Det går bra att gå tillsammans med ett annat ekipage, skriv då namnen på de i det andra ekipaget under övrigt så löser vi det med starttid.

 • Plats: Lilla Hundpalatsets lokal på Vallås torg 16
 • Pris: 100kr per startande hund.
 • Betalning sker kontant eller med swish på plats

  Adventsjakt med Nose Work
  Det här är adventsjakten, men med lite extra nos(ande).
  Du får en karta med 3 utmärkta områden där ni hittar Eukalyptus-gömmor. I varje litet område hittar du två möjliga doftbärare men bara den ena är rätt. På den ni tror är rätt finns en bokstav som bildar ett ord som ni behöver klura ut för att få en liten gottepåse för dig och vovven


  Ni kommer få en egen starttid via mejl då alla inte kommer kunna starta samtidigt. Det går bra att gå tillsammans med ett annat ekipage, skriv då namnen på de i det andra ekipaget under övrigt så löser vi det med starttid.

 • Plats: Lilla hundpalatsets lokal på Vallås torg 16
 • Pris: 100kr per startande hund.
 • Betalning sker kontant eller med swish på plats