Gästinstruktör - Samarbete gör det hela så mycket bättre!

Sofia

Nose Work Instruktör

Lite om mig..

För mig är glädje huvudingrediensen vad hundägarskap behöver innehålla för att få ett harmonisk liv tillsammans med sin hund. Grunden i all min egen hundträning är att det ska vara roligt att träna och umgås. Samma grundtankar har jag med mig som instruktör när jag lär ut.
Hundar har alltid funnit omkring mig sedan jag föddes. Inom familjen har det alltid funnits minst ett par hundar. Att dessa blev mina vänner och sedan träningskompisar föll sig väldigt naturligt. Mitt intresse för att träna och tävla med hundarna 1996 och då med agility, sedan dessa har jag tränar och tävlat i en rad av olika hundsporter såsom bruks (personspår), viltspår, tävlingslydnad, rallylydnad och nose work.
Utöver hunderiet arbetar jag som webbredaktör och fotograf. Jag har högskoleutbildning inom informatik med fokus på interaktions- och webbdesign. Med erfarenhet som kundtjänst/support i mitt tidigare yrke är jag serviceminded och har god förmåga att pedagogiskt bemöta en rad av olika personligheter. Det ger mig extra verktyg som instruktör att lära andra hundägare konsten att träna hund.
Jag ser varje hund och hundägare utifrån dess personlighet och behov. Min målsättning på de kurser jag håller är att alla individer ska få möjligheten att inspireras, lyckas med övningarna, känna sig trygga och framförallt ha roligt tillsammans med sin hund!