Drop-in och Skattjakt

Drop-in och Skattjakt

Drop-in
OBS! Kräver att hunden kan måldoften!

  Drop-in är för er som vill träna på tävlingsliknande förhållanden. Detta är ett träningstillfälle!

  Ni får två sök i det valda momentet (varje tillfälle har sitt tema: Behållarsök, Fordonssök, inomhussök och utomhussök). Vi samlas först för en genomgång av sökområde och därefter startar första ekipaget. När hunden har hittat doftgömman räcker du upp handen och säger "markerat" (precis som om det vore en tävling), instruktören informerar om det är rätt/fel. När ni har gjort era två sök är det fritt fram att gå hem.
 • Max 5 ekipage per starttid
 • Pris: 50kr/starttid
 • Betalning sker på plats med kort

  Skattjakt är för er som tycker att Nose Work är en kul grej och vill testa på ett annorlunda samarbete. Detta är ett träningstillfälle!

  Skattjakten startar i lokalen med instruktör närvarande för att se att hunden klarar av att hitta doftgömman. Ekipagen startar i turordning efter anmälan. Vid doftgömman finns en ledtråd som leder er vidare till ett annat sökområde som ni får klura ut på egen hand vart det är (Finns hjälp att få).
  Totalt är det 4 sökområden (1 "övervakat" och 3 där ni letar på egen hand/tass). Varje ledtråd kommer att leda er närmre skatten som finns i slutet av skattjakten.
  (Om din hund har allergier nämn gärna det som en kommentar så lämplig skatt finns på plats).
  Tillsammans kommer ni att hitta skatten men det krävs samarbete!
 • Max 5 ekipage per starttid
 • Pris: 100kr/starttid
 • Betalning sker på plats med kort